Politica de retur

Politica de returnare a produselor

Condițiile de returnare prevăzute în prezentul regulament.
Clienții care decid să nu facă o achiziție și solicită returnarea produsului vor respecta prevederile prezentului Regulament și îl vor înțelege pe deplin.
Destinatarii principali ai acestui serviciu gratuit sunt MEDITERRANEAN DELIGHT SRL

Cum se pot returna produsele achizitionate?

Aceștia pot fi deținătorii facturii sau bonului fiscal (persoanele fizice) sau reprezentanții societății juridice deținătoare a facturii fiscale, MEDITERRANEAN DELIGHT SRL, care au efectuat achiziții de pe coltulzen.ro

Făcând clic pe butonul Solicitare retur din detaliile unei comenzi din secțiunea https://www.coltulzen.ro/magazin/comenzi, articolele achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice.
In cazul in care produsul a fost achizitionat de pe caietemuzica.ro, perioada de 14 zile se determina de la data livrarii; în cazul în care comanda conținea mai mult de un produs, perioada de 14 zile se calculează de la data livrării ultimului produs din comandă.
Cumpărătorul are dreptul de a rezilia contractul de vânzare fără a fi nevoit să furnizeze un motiv sau să suporte taxe suplimentare.
Conform Directivei 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: consumatorul trebuie să manipuleze și să inspecteze bunurile în același mod în care i s-ar permite să facă acest lucru într-un magazin pentru a le stabili natura, calitățile și funcţionalitate.
Dacă examinarea funcționării, caracteristicilor și conformității articolelor relevă că orice potențială pierdere de valoare a fost cauzată de o manipulare incorectă din partea dvs., sunteți răspunzător pentru pierdere.

Conditiile produsului returnat

Se recomandă ca articolul returnat să fie în aceeași stare în care era atunci când a fost cumpărat sau livrat.
Pentru a preveni deteriorarea articolului în timpul manipulării și/sau transportului, acesta trebuie returnat cât mai sigur posibil în ambalajul original. Pe ambalajul unor produse, producătorul pune un sigiliu pentru a identifica produsul. Acest sigiliu poate fi prezent sau nu; prezența acestuia depinde de producător. Nu este necesar ca sigiliul să fie prezent pentru a demonstra că produsul este exact în forma și circumstanțele în care a fost distribuit de producător. Dreptul de a rezilia contractul nu este afectat de deteriorarea sigiliului.

Aplicarea dreptului de returnare

Clientul anunta MEDITERRANEAN DELIGHT SRL de dorința lor de a anula acordul completând formularul de retur și trimițându-l la office@coltulzen.ro
Corespondența scrisă cu clientul va fi trimisă către contul de e-mail utilizat pentru plasarea primei comenzi. Suma asociată returului va fi transferată în contul bancar ca rambursare.

In cat timp se va restitui suma produsului returnat?

Când MEDITERRANEAN DELIGHT SRL primește articolul returnat, în termen de 10 zile, dar nu mai târziu de 15 zile calendaristice de la momentul în care aflăm decizia clientul de a anula contractul, vom iniția o rambursare prin transfer bancar.
Cheltuieli și taxe speciale pentru anularea achiziției: MEDITERRANEAN DELIGHT SRL este responsabil pentru toate cheltuielile.
MEDITERRANEAN DELIGHT SRL își rezervă dreptul de a refuza să lucreze cu clienții care au abuzat de dreptul lor de a returna un articol. Înainte de implementarea oricăror limitări privind vânzarea de bunuri sau servicii, aceștia vor fi informați.